Jæren Olje AS overtar drift og salg av drivstoff hos GP i Sirdalen
31. Januar
I begynnelsen av januar overtok Jæren Olje AS drift og salg av drivstoff hos GP i Sirdalen. Terminalene er selvbetjente, og er åpne for bankkort og bedriftskort fra oss. Det kan tankes Blank diesel, Farget diesel, Bensin BF 95 og Bensin BF 98. På ene pumpen har vi og knapp for hurtigfylling.
Marina Agnefest
19. Juni
Vi har overtatt Agnefest Marina. Her selger vi farget diesel. Terminalen er åpen for internkort fra Agder-, Jæren- og Haugaland Olje AS.
14. Juni
I disse dager vil sommertilbud på parafin og fyringsolje komme i postkassen til våre villa-kunder. Pleier vanligvis å kjøre dette ut i slutten av august og september.
Ny dieselstasjon i Sokndal
16. Mars
Vi har nå åpnet ny dieselstasjon i Sokndal, i Rekeland rett ved Inpro AS og Mydland Tanktransport AS. Her selger vi Blank diesel og Farga diesel. Terminalen her er åpen for VISAkort og våre firmakort.
Multianlegget på Skurve
2. Februar
5. febuar 2016 hadde vi offisiell åpning av Norges første multianlegg, på Skurve. Her selger vi 100% fornybart drivstoff, AdBlue, BF95 bensin, farga diesel og blank diesel på en og samme stasjon. Dette er en stasjon med mulighet til å bruke VISA kort, og i tillegg har våre firmakunder anledning til å bruke sine firmakort her.