25. Januar
I 2016 har vi oppgradert og utvidet i bilparken vår, til totalt 8 biler i Jæren -, Agder - og Haugaland Olje AS. Med tanke på miljøkrav har vi i dag 5 stk EURO 6, 2 stk EURO 5 og 1 stk EURO 4. Jæren Olje AS har kjøpt 2 nye Scania G 490, Agder Olje AS har utvida med 1 brukt Scania G 480, og Haugaland Olje AS har starta opp med 1 brukt Mercedes Actros 2553.
Ny og oppdatert stasjon på Bryne
9. Januar
Vi har fått ny og oppgradert fyllestasjon på Bryne. Anlegget befinner seg fortsatt i Vardheia, nå i Robotveien 3 ved Nortemp. På tankene har vi Blank diesel, Farget diesel og AdBlue. Firmakort er nødvendig for å kunne benytte seg av denne stasjonen.
Truckstasjon på Bømlo
9. Januar
Haugaland olje AS har truckstasjon på Bømlo, Hollundsdalen Truckstasjon. Stasjonen har vært åpen siden 1.september 2016. Her har vi Blank diesel, Farget diesel og Adblue. Terminalen er åpen for både firmakort og Visakort.
21. Desember
Det verserer mange forskjellige oppfatninger om hva som skal gjelde for bruk av fossile fyringsprodukter fra 1. januar 2020. Det er intet forbud mot oljefyring i dag, og det vil heller ikke komme noe forbud mot oljefyring fra 1. januar 2020.
I dag har vi åpnet dieselstasjon på Gilja
1. Juli
Da har vi i dag åpnet en ny stasjon på Jæren Olje AS. Denne er å finne på Gilja, ved Gilje Tre AS. Her har vi blank diesel.